reede, 8. november 2013

Nii on nagu elu käib.

Oleme elus ja terved. Elu on lill, kuigi tööd meil veel ei ole ja jäime veel nädalaks Surfersisse. Aga me oleme ju puhkust väärt.
Tegelikult pole põhjus, miks me siia jäime, üldse nii ilus. Me ei saanud autole RWCd peale ehk asjad on nii, et me ei läbinud ülevaatust. Otsustasimegi, et jääme siia veel nädalaks. Ajame autoasjad korda ja liigume edasi kuskile. Enne ülevaatust vahetasid kutid autol piduriklotsid ära, mis pidavat olema ainus põhjus, miks auto RWCd ei saa. Aga tuli välja, et paar põhjust on veel. Küll me need ka likvideerime ja uuel reedel saame ehk juba hakata töökoha poole liikuma.
Leidsime täna hommikul hea õnne peale uue korteri, aga esmaspäeval kolime natuke suuremasse. Õnneks meeldime korteriomanikule väga ja ei pea suurema korteri eest juurde maksma. Endiselt oleme neljakesi korteris, nii saame raha ka natuke kokku hoida ja vajadusel teistelt eestlastelt häid nõuandeid ellujäämiseks.
Aga ega me päris niisama ka ei tshilli. Kuigi iga päev on rannapäev, sessuhtes pole üldse paha. Samas kohe kui netti saame, siis on gumtree ehk kohalik otsinguportaal meie suur sõber. Sealt leiab kõike vist. Meie leidsime auto ja tööd otsime samuti sealt. Elame näeme, kas leiame Surfersisse ka nädalaks töö või naudime puhkust ja otsime farmi.

Anname endast jälle märku, kui miskit muutub ja uued tuuled puhuma hakkavad.

K&S

2 kommentaari:

  1. Otsige tööd portaalist seek.com.au ka, me leidsime mõnel korral sealt päris asjalikud tööd :)

    VastaKustuta
  2. Oleme sealt ka vaadanud, aga tundub, et hetkel on seal põhirõhk agronoomidel, veterinaaridel ja supervisoritel. Õnneks või kahjuks muutub Austraalias kõik nii ruttu, et hoiame iga päev silma peal ikka :)

    VastaKustuta