pühapäev, 13. aprill 2014

Sõit, sõit sinna.

Sel korral annan kiire ülevaate viimasest paarist päevast. Oleme liikunud 1200 kilomeetrit põhjapoole ning hetkel oleme Airlie Beachil. Siin on lihtsalt imeline!

Aga kui nüüd algusest alustada, siis reedel alustasime sõitu Goondiwindist ning jõudsime õhtuks Rockhamptonisse. Järgmisel hommikul tegime paaritunnise sõidu Mackaysse ning sama päeval õhtul jõudsimegi oma sihtkohta. Kuigi sõit on olnud pikk, on kogu aeg nii palju vaadata ja imetleda, et kilomeetrid mööduvad lennates. Pidevalt on ümberringi ilus loodus ning mäed. Mitmeid kordi avastasime end keset mäeahelikku. Kuna meie oleme siiski riigist, kus mägesid ei ole, siis teavitasime teineteist igast viimsest kui mäest, mida vaadata võiks.

Ühel hommikul kui Rockhamptonis üles ärkasime, kuulsime, et Põhja-Queenslandist on allapoole liikumas tsüklon. Hommikul väideti, et tegemist olevat viienda kategooria tsükloniga, kuid paari tunni pärast kuulsime uudistest, et olukord on muutunud ning tsüklon pidavat kuuluma teise kategooriasse. Kui meie andsime gaasi ja sõitsime tsüklonile aina lähemale, siis vastu tuli tohutult palju autosid, kes näisid suure vihma ja tuule eest põgenevat.


Proovime end mitte lasta ilmaoludest heidutada, kuigi päikest pole viimase paari päeva jooksul üldse näinud. Õnneks on soe, loodus on imeline ja ookeanilained rahustavad meeli. Aga mis eestlased me oleks, kui ilmaolude üle ei vinguks. 

K & S

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar