teisipäev, 16. juuli 2019

Pannkoogid ja vaalad

Ma tean, et blogis on päris vaikseks jäänud, aga kuna me pole suurt midagi peale töötamise siin teinud, siis pole ka väga midagi jagada.
Küll aga käisime eelmisel nädalavahetusel väikesel väljasõidul. Kaugele me sõita ei julge, sest kardame, et auto laguneb sõites ära ja teises pole meil rego ka ehk et oleme huligaanid ja paarutame poolsalaja mööda linna ringi. Igatahes rääkis pereema mulle, et meie kodust umbes pooletunnise sõidu kaugusel on üks äge karavan, kus pidi ülihäid pannkooke saama. Sandrist suuremat pannkoogisõpra ma ei tunne, seega ta oli kohe ideest müüdud, kui seda kuulis ja oli valmis ilma pikemalt mõtlemata selle sõidu ette võtma. Kusjuures pannkoogihommikud pidid seal ainult paar korda kuus olema ja koht on hästi populaarne, mistõttu võivad ooteajad päris pikad olla või on hoopis toit otsa saanud.
Meil õnneks joppas ja järts oli lühike, seega andsime kohe oma tellimuse ja jäime ootama. Sandril oli 3,5 tunnine rattasõit seljataga, seega ta võttis topeltportsu ja õigesti tegi, sest pannkoogid olid seal megahead ja hinnad võrdlemisi soodsad. See koht tehakse hommikul pool kuus lahti, me olime seal umbes kümne paiku ja pärast mõningast ootamist tuligi omanik meie juurde vabandama, et tal on maasikad otsa saanud, et kas võib Sandrile mingi muu lisandiga pannkoogid tuua, sest hommik on olnud kiire ja külalisterohke. Kuigi see oli just kombo, mida Sander kõige enam ootas, siis pirtsutama ei hakanud ja leppis sellega, mis toodi. Maitsed olid head, pannkoogid olid pisikesed ja õhulised ning kohviku asukoht oli jõe ääres vaatega mägedele. Mis nii viga hommikut nautida!
Olime kuulnud, et vaalad peaksid nüüd ka vaikselt juba põhjapoole jõudmas olema ja käisime Lamberts Lookout’il, kus neid kõige parem jälgida peaks olema. Kahjuks me vaalu ei näinud, sest hea õnne korral peaksid nad siin juuli keskpaigas olema, aga pigem nähakse neid juuli lõpus ja augustis. Õnneks oli niisamagi vaade üliilus ja raudselt on see nüüd üks meie lemmikumaid kohti siin linnas.
Ehk läheme millalgi uuele vaalavaatluskatsele, aga seni töötame edasi ja vaatame, kas ja mis seiklusi kodu lähedal ette saab võtta.

K&S







Pannkoogihommik 
Lamberts lookout 
Lamberts lookout



Sander leidis objektilt sõbra 
Sandri kätetöö vol 1 
Sandri kätetöö vol2


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar