esmaspäev, 8. aprill 2019

Rekordikatsetus, Sandri sünnipäev, autosaaga + Kodus ja võõrsil



Meil on veel paar viimast nädalat Sydneys jäänud ja siis hakkame soojemasse kliimasse liikuma ja nautima teelolekut ning uusi ägedaid kohti, mis teele jäävad või mille ise oma teekonnale valime.
Vahepealse jutupausi sisse pole väga palju tegevusi jäänud, aga samas midagi ikka.
Ühel laupäeval käisime North Sydney Olympic Pool'is, kus on ülipalju rekordeid püstitatud ja kuskohast on päris äge vaade Harbour Bridge'le ja natuke ooperimajale kaa. Sealne 100m basseinirekord oli 55.1 sekundit ja Sander tahtis ennast ka proovile panna ja vaadata, kui kiiresti ta 100m ujuda suudab. Videos ütles ta, et plaanib ujuda rekordiliselt aeglaselt ja kuigi kops oli tal hea mitu minutit pärast "rekordikatsetust" koos, siis õnneks ta nö ringiga rekordiomanikult pähe ei saanud, seega võit missugune. Too päev oligi puhtalt tsillimiseks meil ja selleks ajaks kui tagasi CBDSse jõudsime, oli Sander ka taastunud ja võimeline rohkem kui kaks sõna jutustama. See on ka seletus sellele, miks Sander videos oma sooritust ei kommenteeri, tal lihtsalt polnud sõnu enam alles.
See tundus olevat selle suve viimane päev, sest kuigi oli megatuuline, oli siiski ka parajalt soe. Vahepeal läks siin reaalselt nii külmaks, et villaste sokkide igatsus tuli peale. Mul on Sydneys see missioon, et olgu mis ilm on, saapaid ja mantlit ma ostma ei hakka. Kuigi vahel tundub, et justkui peaks. Kui Eestis märtsis 16kraadi oleks, siis ma ei viriseks, aga Austraalias võiks ju ikka soojem olla. Igatahes, Sander sai ka vahepeal aasta tublimaks ja laupäeval käisid meil Johanna, Alex ja Kaarel külas. Kokkasime veidi headparemat ja tsillisime niisama natuke. Ma tegin oma elu esimese Rocky Road'i ja kes kunagi Eestis külla tuleb, saab seda ka kindlapeale. Marulihtne ja maitsev magustoit no!
Ma tean küll, et kes videot esimesena vaatas teab juba, et me oleme nüüd autoomanikud. Eelmisel pühapäeval käisime Ford Falconit vaatamas ja kuigi see oli meie hinnaklassis, ruumikas ja enamvähem okei, siis vanust oli tal napilt vähem kui meil, aga iluvigasid kordades rohkem. Autokeres oli reaalselt suur roosteauk. Sander pistis käe sisse sinna ja võis põhimõtteliselt teisel pool autoküljel olevale sõbrale lehvitada. Tegime proovisõidu ja kuigi kõik tundus okei, tahtsime võrdluseks teist masinat ka. Meil oli üks autoga tutvumine veel kokku lepitud, aga järgmine päev selgus, et kutt oli auto siiski juba ära müünud, mis omakorda tähendas, et vaatasime taas turul aktiivsemalt ringi. Igatahes reedel käis Sander teist autot vaatamas ja ostis selle kohe ära. Kõik tundus okei, aga laupäeval selgus, et seal on ikka sadaüks asja, mida parandama peab. Elame näeme, et kuidas sellega siis läheb.
Auto ruumikus oli meie põhiline märksõna, sest lisaks sellele, et seal magada tahame, peab see mahutama ka meie pagasi pluss Sandri ratta ja sellega kaasneva kola. Ausalt, ma ei imesta, kui mingi hetk järelkäru vajame sellele tränile.

Olime mõelnud, et kui auto olemas, siis teeme taas tiiru Sinimägedesse ja Thirlmere'i, aga need olid liiga kaugel, et poolpiduse autoga see seiklus ette võtta. Aga ehk siis järgmisel nädalal.
Seikluseta me siiski ei jäänud ja käisime eile Palm Beach'il, mis oli küll meist ligi 50km kaugusel (ikkagi Sydney, muide!), aga ei tundunud nii suure ettevõtmisena. Kuigi tee oli vahepeal äge ja ilus, oli sõit siiski pigem maruigav, sest see oli põhimõtteliselt linnasõit. Aga vähemalt nägime siis Summer Bay ära ehk selle koha, mis kõigile Kodus ja võõrsil sarjast tuttav on. Linnuke jälle kirjas! Siinkohal tervitan kõiki, kes veel Kodus ja võõrsil sarja mäletavad või praegu selle andunud fännid on!
Proovin teid vahepealsete tegemistega ikka kursis hoida. Muide, keerasime ka eile kella ja praegu töölt koju sõites (kell 18.20) on õues nii pime nagu öö oleks. Parem lõpetan selle jutupausi siin ära, muidu magan äkki kogemata peatuse maha.


Uue jutuni!
K&S


Palm Beach ehk Summer Bay
Palm Beach ehk Summer Bay



Siis kui Sandril sünnipäev oli

Palm Beach ehk Summer Bay

Mis sünnipäev see ilma suupisteteta on...

Siis kui Sandril veel kops koos polnud ja rekordibasseini valduseid veel üle vaatas

Kerge plank autokontrolliks, miks mitte?

Soojendusringid

Siis kui Kaisa Alfile külla läks, aga teda kodus polnud. 

Tsillimise laupäev ja ujumisest taastumine

Visuaalne kontroll esimesel autol

Palju õnne, Sander!

Kodus ja võõrsil!

Sander alustas sünnipäeva rattatrenniga, et uuel eluaastal rattasõidus eriti hea oleks!

1 kommentaar:

  1. Bir işletme kredisi mi arıyorsunuz? kişisel kredi, konut kredisi, araç kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, risk sermayesi vb. Veya herhangi bir nedenden dolayı bir banka veya finans kurumu tarafından bir krediniz reddedildi mi? Özel borç vermekteyiz, işletmelere ve kişilere% 2 faiz oranının düşük ve hesaplı faiz oranlarında borç vermekteyiz. İlgileniyorsanız Bizimle bugün (fredrickpetersonloan@gmail.com) bize ulaşın ve bugün kredinizi alın
    Saygılarımızla,
    Fredrick Peterson yatırım ekibi

    VastaKustuta