pühapäev, 13. oktoober 2013

Esimene känguru võib ikka aia taha minna.


Meie esimene blogipostitus on siin, aga ma ei tea päris täpselt kuidas seda teha. Kui öeldakse, et esimene vasikas läheb ikka aia taha, siis olgu see postitus antud juhul känguru, kes aia taha võib minna. Meid Sandriga ootab ees Austraalia. Läheme ja vaatame, milline see maakera teiselt poolt on.
Teeme kohe selgeks, et selles blogis ilukirjanduslikku juttu ei näe ja õigekirja taga ajama ei hakka. Palun vabandust kõik filoloogid ja muidu keelearmastajad, aga see on siiski reisiblogi ja muljete jagamine ei pruugi alati olla selline, nagu teile seda lugeda meeldiks. Samuti võib jutt olla hüplik, sest võib üsna kindel olla, et vahel saab mõtted ja muljed kohe üles kirjutatud ning alles hiljem blogisse lisatud. Kui hästi läheb, siis näete pilte kaa. Ilmselt hakkabki nii olema, et mina kirjutan ja Sander teeb ilusaid pilte ning paneb mõned siia teile vaatamiseks. Vähemalt on ideaalis tööjaotus olemas.
Lennupiletid on ka olemas ja 29.oktoober alustame oma reisi. Alustame Tallinnast, teeme vahemaandumised Helsinkis ja Singapuris ning lõpetame lennureisi Brisbane´s. Tulgu sellest meile üks äge ja meeldejääv aeg!
Kaugel maal teevad meid kindlasti rõõmsaks teie kirjutised ja joonistused, need võib meie meiliboksi, näoraamatusse või siiasamasse kommentaaridesse saata.

K & S

1 kommentaar:

  1. Nii tore, et blogi pidama hakkasite! Nii saavad kaugemad sugulased ka Teie tegemistega kursis olla. Hoian Teile pöialt ja soovin et järgmised kuus kuud oleks põnevad, seiklusrohked ja turvalised.

    VastaKustuta